Voor het opslaan of vervoeren van verschillende producten, kan het nog wel eens handig zijn om over een 20ft container te beschikken. Dit is een standaardmaat die voor vrachtvervoer over de hele wereld wordt gebruikt. Het enige verschil wat ertussen zit is kwaliteitsniveau. Doordat er overal dezelfde maten worden gehanteerd worden ze dus ook makkelijk geaccepteerd tijdens aankomst in andere landen. De containers zijn makkelijk te verplaatsen. Daarnaast levert Gebr. Vermeer ook magazijn containers die als opslag gebruikt kunnen worden, indien je te weinig ruimte hebt op je werkplaats. Het is ook mogelijk om een kantoorcontainers aan te schaffen, deze kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden dan de naam zelf zegt. Het kan gebruikt worden als winkelruimte, kantine en zelfs als klaslokaal. Enorm veel mogelijkheden dus!

Opslag 

Het magazijn van mijn zaak is enorm klein en zit al snel vol. Dit is enorm vervelend voornamelijk omdat ik dingen moet bewaren. Denk aan versieringen voor verschillende seizoenen, maar ook mijn voorraad moest ik hier plaatsen. Door een aankoop te doen bij Gebr. Vermeer voor een 20 ft container, die ik als extra magazijn kon gaan gebruiken achter mijn zaak was ik enorm tevreden. Nooit meer last hebben van een overvol klein warm magazijn. Grootste deel van de spullen heb ik hiernaartoe verplaatst zodat ik dan achter in de winkel nog ruimte heb en het rustiger wordt. Drukte daar wordt je namelijk makkelijk gek van!