AutoRent is al jarenlang hét adres voor auto huren in Nijmegen. Het aanbod aan te huren personenauto’s is met liefst 130 verschillende modellen echt indrukwekkend. Daarnaast is AutoRent ook al het adres als je een busje wilt huren. Kleine en grote auto’s, in alle gevallen is er sprake van het huren van een betrouwbare auto waarmee je veilig de weg op kunt en waarmee je de eerste 110 kilometer ook nog eens vrij hebt.

Auto huren in Nijmegen is kiezen voor AutoRent

Behalve het feit dat je bij AutoRent tenminste echt iets te kiezen hebt wanneer je een auto wil huren in Nijmegen, is de gehanteerde verhuurprijs per dagdeel, dag, weekend of voor langere termijn inclusief btw en is bij het bedrag bovendien een inzittendenverzekering opgenomen. AutoRent is ondertussen uitgegroeid tot het grootste verhuurbedrijf van auto’s en busjes in de regio Nijmegen/Arnhem en dat zegt alles over de klantvriendelijkheid en de uitstekende service die AutoRent biedt, om over de kwaliteit van de aangeboden auto’s nog maar te zwijgen.

De aantrekkelijke voorwaarden van AutoRent

Je huurt een auto voor verschillende gelegenheden. Voor elke gelegenheid heeft AutoRent de perfecte auto staan, variërend in grote van drie tot liefst 19 kubieke meter. Wil je nog groter, maak dan een keuze uit een van de dertig busjes die AutoRent – ook al tegen aantrekkelijke voorwaarden- te huur aanbiedt. Dus wanneer je een auto wil huren in Nijmegen kies bij bij Autorent altijd uitstekende auto’s en busjes en het bedrijf is ook nog eens prima bereikbaar. Vanuit Nijmegen draai je zo de snelweg op en ga je er op uit. Weekendje weg, naar een sportwedstrijd of naar een concert? De betrouwbare personenauto’s van AutoRent brengen je overal naar toe.

AutoRent is je ideale partner

Kijk ook eens naar private shortlease, want ook op dat vlak onderscheidt AutoRent zich nadrukkelijk ten opzichte van de concurrentie. En zoek je een auto waarmee je heerlijk op vakantie kunt? Ook dan is AutoRent je ideale partner. Tenslotte, krijg je bij de meeste andere verhuurders honderd kilometer vrij, AutoRent geeft je 110 kilometer. Omdat AutoRent net even anders is.