Maak kennis met Autoschade Direkt in Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het repareren van schade aan je auto. Op een zeer snelle en goede wijze zullen zij de reparatie uit gaan voeren. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren aan de lage kant en dat is voor een ieder ideaal. Als het namelijk zo is dat de verzekering jouw kosten niet dekken, dan kun je hiervan profiteren.

Neem contact op met Autoschade Direkt

Autoschade Direkt

Als jij in Rotterdam woonachtig bent, dan kun je via Whatsapp de schade doorsturen. Zij zullen vervolgens de schade gaan bekijken en hieruit komt een bedrag wat het zal kosten om te laten maken. In alle gevallen hoef je hier vrijwel niks voor te doen. Dit bedrijf zal ook de afhandeling verrichten naar de verzekering toe indien dit van toepassing is.

Eigen schuld dikke bult

Soms overkomt het wel eens dat je een verkeerde inschatting maakt met de auto. Dit is mij overkomen nadat ik wilde inparkeren bij de supermarkt. Ik had een paaltje over het hoofd gezien en daar kwam ik erg hard tegenaan met de auto. Het resultaat was dat mijn bumper volledig ingedeukt was. Hoe vervelend het ook was, ik kon er niks meer aan veranderen. Hierdoor ben ik bij thuiskomst meteen op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die de reparatie kon realiseren.

In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Autoschade Direkt in Rotterdam. De foto’s werden gestuurd en vervolgens heb ik hier een reactie op gekregen dat de reparatie geen probleem is om uit te voeren.