Bij een bakfiets denk je al snel aan een groot en niet echt moderne fiets waarmee je spullen kunt vervoeren in  een houten bak. Dan heb je vast de elektrische bakfiets van Dolly nog niet gezien, daarmee flits je stoer en trendy op een zeer veilige wijze over de weg. De fiets is in Nederland ontworpen en gemaakt en is van hoge kwaliteit en licht in gewicht. De materialen die worden gebruikt voor de bakfiets zijn van uitstekende kwaliteit, want alleen het beste gebruiken we bij Molly.

Dolly bakfiets

Krachtige en sterke accu

Je swingt als het ware met de elektrische bakfiets door het drukke stadsverkeer heen. De krachtige motor van 450Wh brengt jou en je kinderen overal naartoe, door weer en wind. Met de opvallende kleurencombinatie die je hebt gekozen van je in positieve zin op, terecht want Dolly is anders dan andere bakfietsen. De opvallend gekleurde bak, die is gemaakt van herbruikbaar materiaal is mooi en veilig afgewerkt met ronde hoeken. Vervoer je kinderen dan kunnen deze zich niet openhalen aan de bak.

Mooie fiets

Flexibel en zeer wendbaar

Met het maken van bochten heb je niet veel ruimte nodig, de elektrische bakfiets is goed wendbaar. De bak is van kunststof, daardoor licht in gewicht maar wel zeer veilig omdat deze dubbelwandig is. Een houten bak heeft veel te verduren onder slechte weersomstandigheden, de bak van Dolly kun je gerust in slecht weer buiten laten staan omdat die van kunststof is. Maak je bakfiets in je eigen stijl met de vele verschillende kleurencombinaties die er mogelijk zijn.