E rijbewijs in 1 dag Jouw e rijbewijs in 1 dag halen kan tegenwoordig gewoon. Vroeger duurde het natuurlijk een stuk langer voor je deze kon behalen, maar dat hoeft nu dus niet meer zo te zijn. Zelf moest ik deze halen van mijn leidinggevende, zodat ik meer werkzaamheden voor hem uit kon gaan voeren. Ik had al vaker aangegeven dat ik graag door zou groeien in mijn functie. Hij vertelde mij toen dat ik daarvoor wel moest kunnen rijden met een zware aanhanger. Het is namelijk zo dat jij met een normaal rijbewijs alleen mag rijden met een auto en aanhanger die samen minder dan 3500 kilo wegen. Wij verhuizen heel veel grote kantoren en daarbij is het gewicht vaak een stuk hoger.

Hier mijn E rijbewijs in 1 dag halen

E rijbewijs in 1 dag

Toen hij mij vertelde dat ik mijn e rijbewijs in 1 dag mocht gaan halen, was ik ongelofelijk blij. Hier had ik al zo lang naar uitgekeken, dat ik diezelfde ochtend ook direct mijn vrouw op de hoogte heb gesteld. Ook zij was heel erg blij voor me, want ze wist hoe graag ik dit wilde. Van mijn baas mocht ik zelf een rijschool uitzoeken waar ik dit wilde gaan doen. Toen ik op internet ging zoeken, kwam ik al snel uit bij Osseforth. Hierover las ik hele goede verhalen, dus toen heb ik contact opgenomen om te vragen naar de mogelijkheden. Aan de telefoon werd mij verteld dat het mogelijk was om het in een dag te doen. Daar was ik direct enthousiast over, dus hiervoor heb ik toen een datum gepland.

Een hele goede stap

Inmiddels heb ik mijn e rijbewijs gehaald en dat allemaal in 1 dag. Ik ben achteraf heel erg blij dat ik dit heb gedaan, want daardoor vind ik mijn werk nu een stuk leuker. Het rijden met een aanhangwagen is echt heel leuk om te doen!