Heb jij een taxi naar Schiphol nodig? Maak dan vooral gebruik van DT Centrale (Delft Taxi centrale). Vakanties regelen zijn al stressvol genoeg, een taxi regelen zou niet bij deze zorgen moeten horen.

Reizen

Waarom een taxi naar Schiphol van DT Centrale?

Zoals ik hierboven genoemd heb is een vakantie regelen al ontzettend stressvol. Je moet al rekening houden met zoveel dingen. Je wilt dan niet ook nog eens gezeur hebben met je taxi naar Schiphol. Dat is gewoon geen goed begin van je vakantie. Daarom moet je kiezen voor DT Centrale. De chauffeurs van deze taxi’s zijn allemaal erg professioneel en altijd op tijd. Wanneer je kiest voor dit bedrijf kies je voor een goed begin van je vakantie. Het is erg goedkoop en de service is goed. Het is ontzettend makkelijk om een afspraak te maken met het bedrijf. Je moet met taxi’s altijd goed opletten. Het gebeurt namelijk heel snel dat je afgezet wordt en te veel moet betalen, ook krijg je dan te maken met gemene chauffeurs (ook wel zwarte taxi’s genoemd). Bij DT Centrale kunnen ze je garanderen dat dit in ieder geval niet gebeurt.

Luchthaven

Persoonlijke ervaring

Alleenstaande moeder met drie kinderen dus je kan het vast goed voorstellen dat een vakantie regelen geen pretje is. Niet alleen moet je alles alleen doen (spullen dragen, tickets regelen, op tijd aankomen etc.). Ik moest op zo veel dingen letten dat ik niet na wilde denken over welke taxi ik moest nemen. Via een goede vriendin hoorde ik over deze taxicentrale. Zij had er al meerdere keren gebruik van gemaakt en zei dat ze erg tevreden was. Ik wilde zeker van mijn zaak zijn en had al even van te voren gebeld hoe het precies zou gaan. Aan de telefoon werd ik snel en goed geholpen en ik ben na afloop ook zeker tevreden over de rit zelf. Een aanrader dus!

Voor vragen of informatie kan je altijd bellen of op de site kijken.