Mijn motorrijles Tiel verliep perfect! Nadat ik het rijbewijs voor de auto had gehaald, wilde ik gelijk door voor de motor. Als je dan toch in die “flow” zit, dan kan je net zo goed door gaan toch? Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij het bedrijf waar ik mijn auto rijbewijs heb gehaald informatie in te winnen. Al vrij snel kreeg ik te horen dat het geen enkel probleem is! Zij geven zowel voor de auto, motor, scooter en zelfs de vrachtwagen lessen! Bovendien zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders had gezien. Hierdoor had ik er toen ook voor gekozen om mijn rijbewijs b te halen bij deze rijschool.

motorrijles Tiel

Opleiding gestart!

Ook voor de motor is het belangrijk om het voertuig onder controle te houden. Al moet ik zeggen dat een motor iets lastiger is dan de auto. Wel zo logisch natuurlijk, je hebt maar twee wielen.

Ik had er meteen voor gekozen om eerst een proefles aan te vragen. Tijdens deze proefles kon ik ervaren of dat ik het eigenlijk wel zo leuk vind om te doen. Het moment dat ik op de motor mocht stappen, merkte ik dat de zenuwen de overhand gingen nemen. De instructeur had dit ook in de gaten en hielp mij rustig op de motor. Een duidelijke uitleg kreeg ik als eerste en vervolgens mocht ik hem starten. Dat gevoel wanneer je voor het eerst de motor start is geweldig.

Auto rijden

Motorrijles Tiel en omstreken

Op de parkeerplaats van dit bedrijf mocht ik een rondje rijden. Wel eng om te weten dat je de enige bent op de motor. Maar dankzij de geweldige instructeur voelde ik mij onwijs veilig! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn rijbewijs voor de motor te behalen. Rijschool Wesseldijk helpt je graag aan je motorrijles Tiel en omstreken.