Mijn net nieuwe occasion gekocht bij occasions Boxmeer

Ik heb 2 maanden geleden een Audi A4 gekocht bij occasion Boxmeer. Ik heb  rondgevraagd waar andere mensen hun auto’s hadden gekocht en ik kwam veelal uit bij occasions Vermeer, ik heb  contact opgenomen met occasions Boxmeer en mijn wensen bekend gemaakt. Ik werd binnen een week gebeld met de vraag om langs te komen omdat ze een aantal modellen hadden waar ik misschien wel interesse in had. Ik ben de volgende dag langsgegaan en een aantal proefritjes gemaakt, ik heb uiteindelijk gekozen voor de Audi A4. De Audi a4 was 5 deurs, beschikte over airco, cruise control, start stop systeem, Achteruitrijcamera en had meerdere sensoren voor de omgeving. Deze auto had alles wat ik  gevraagd had en toch bleef de auto binnen mijn budget.

Mijn ervaring met de service van occasion Boxmeer

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij occasions Boxmeer, de communicatie tussen het bedrijf en mij was heel goed, ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met het zoeken naar mijn droomauto. Ik heb binnen een week een nieuwe auto kunnen kopen door de goede service. Ze hebben mij van begin tot eind met een glimlach geholpen en hebben netjes alles afgerond zelfs de tenaamstelling werd voor mij geregeld en ik werd gebeld toen de auto klaar stond om opgehaald te worden. Ik heb in het hele process nergens naar hoeven kijken, ik heb een proefrit gemaakt en de auto opgehaald. Ik zou iedereen die een nieuwe auto koopt aanraden om bij occasions Boxmeer langs te gaan!