Putoline voor gemotoriseerde tweewielers

Olie smeert motoronderdelen om wrijving te verminderen en de motor soepel te laten draaien en het helpt de opbouw van warmte in de motor te verminderen. Motoren bevatten een verscheidenheid aan bewegende componenten, waarvan vele metalen tegen elkaar wrijven. Wanneer deze motoronderdelen bewegen, genereren ze veel wrijving, wat warmte en slijtage veroorzaakt. Het primaire doel van motorolie voor motorfietsen is om wrijving te verminderen door interne onderdelen te smeren en de warmte gelijkmatig door de motor te verspreiden, zodat deze op de optimale temperatuur kan draaien.

Welke olie is het beste voor mijn motor?

Het is een vraag die veel mensen stellen en veel mensen antwoorden (hoewel zelden nauwkeurig).

Met zoveel beschikbare opties, is het makkelijk om je overweldigd te voelen bij het beslissen welke oliën je voor je motor moet gebruiken. Verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden, zoals viscositeit en temperatuurclassificatie, maken het kiezen van het juiste product nog ingewikkelder. Hoewel het kiezen van de juiste olie misschien moeilijk is, kan uw monteur u vertellen welke olie ideaal is voor uw motorfiets. Al het testen en onderzoek wordt voor u gedaan door de motoroliemaatschappijen; het enige wat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat u de juiste motorolie koopt voor uw motor.

Olie van Putoline

Jan Put richtte Putoline Oil op in 1970 en gaf het zijn naam. De productlijn bestond destijds uit smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. Jan was daarentegen een MX-liefhebber en het aanbod werd snel uitgebreid met MX-specifieke goederen. Putoline werd in korte tijd heel bekend.

Putoline heeft in de loop der jaren een schat aan expertise vergaard, waarvan een groot deel op het circuit. Door hun kennis en onderzoek zijn zij in staat artikelen te leveren met een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien zorgt het feit dat ze hun eigen producten vervaardigen ervoor dat hun oliën constant van uitstekende kwaliteit zijn.

 Wil je hier meer informatie over, ga dan naar onze olievoordeelshop.