rijbewijs in NijmegenOnlangs heb ik door middel van een spoedcursus mijn rijbewijs in Nijmegen gehaald. Misschien vraag jij je wel af waarom een spoedcursus, een normale cursus is toch ook goed. Ja, die is zeker goed, maar ik had voor mijn nieuwe baan een auto nodig, die ik zelf moest gaan besturen. Daarom wilde ik zo snel mogelijk het bewuste papiertje op zak hebben.

Nadat ik mij had aangemeld bij de ANWB voor een proefles, die overigens maar €35,- kost, werd mij duidelijk of ik wel aan een spoedopleiding mee kon doen. Na deze les werd mijn rijvaardigheid vastgesteld en ontving ik een persoonlijk lesadvies. Gelukkig kon ik mij daarna opgeven voor de spoedcursus. Het bedrag van €35,- kreeg ik bij mijn inschrijving overigens terug.

Zeer snel, door middel van een spoedcursus, mijn rijbewijs in Nijmegen gehaald

rijbewijs in NijmegenIedereen die graag wilt leren auto rijden, is bij de ANWB aan het juiste adres. Omdat ik voor mijn nieuwe baan snel moest kunnen rijden, heb ik een spoedcursus aangevraagd. Maar natuurlijk is een normale opleiding hier zeker aan te raden.

Ben jij op zoek naar een goede rijschool die ook echt de tijd neemt om jouw het rijden te leren, dan ben je hier bij de ANWB aan het juiste adres. Alle instructeurs zijn zeer vriendelijk en weten jou te overtuigen om deel te nemen aan het verkeer. Voordeel is dat jij altijd een vaste instructeur krijgt. Hierdoor hoef jij je niet elke keer voor te stellen aan een onbekend iemand. Heb jij de voorkeur aan een leraar, dan kan je dat ook doorgeven. Op de website van de ANWB kan jij ook al kennis maken met de leraren, zij stellen zich hier voor. Voor mensen met faalangst ben je hier ook aan het juiste adres. Daarvoor is er een instructeur die jou hiermee wilt helpen.