Ik had eindelijk een job gevonden, maar daarvoor moest ik me wel ver verplaatsen en dit op soms moeilijke momenten. Dit maakte openbaar vervoer niet altijd een optie. Daarom moest ik mijn rijbewijs behalen. Ik ging dus op zoek op het internet naar rijscholen in Nijmegen. Op deze manier kwam ik dan ook terecht op deze website.

Mijn ervaring met deze rijschool

rijscholen in Nijmegen

Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Ik zag immers al dat ze een hoog slagingspercentage behaalden, dat ze meer dan 30 jaar ervaring hadden, dat ze zelfs lessen aanboden voor mensen met autisme of ADHD. Bovendien zag ik ook al snel dat ze een gratis proefles aanboden. Dit alles zorgt uiteraard al voor meer vertrouwen in het bedrijf, maar toch wilde ik nog iets meer zekerheid. Dit wilde ik bereiken door toch even contact op te nemen met de medewerkers. Dit heb ik eenvoudig gedaan door mijn vragen even op te sommen en door te mailen.

rijscholen in Nijmegen

Op deze vragen kreeg ik niet veel later een eerlijk en vriendelijk, maar professioneel antwoord. Dit zorgde voor een bevestiging van mijn vertrouwen in dit bedrijf en dit heeft me overhaald om dit toch ook eens te proberen. Ik boekte dus een proefles. Na deze proefles was ik helemaal overtuigd: ik wilde verder met de lessen via deze rijschool: ik voelde me immers helemaal op mijn gemak bij de lesgever. Hij zorgde ervoor dat ik de zaken goed aanleerde, maar ook dat ik dit op mijn tempo mocht leren. Geen gepush, maar toch duidelijk met het doel om uiteindelijk te slagen en iets bij te leren. Ik ben zo tevreden, dat ik meteen mijn overige lessen heb betaald. Met andere woorden, ook op zoek naar rijscholen in Nijmegen? Dan is dit zeker een goede rijschool hiervoor!