Wanneer het allerbeste wordt geëist in de autosport, met betrekking tot gebruik van een RVS slang, dan is één van de meest toegepaste RVS slangen, de slang die voorzien is van een rubberen kern. Nitrilbutadieen (NBR)is een materiaal wat bestand is tegen alle mogelijke stoffen. Dit type slang wordt daarom veelvuldig gebruikt in de brandstofwereld. Smeermiddelen, methanol, olie, diesel en koelwater kunnen prima door deze slang worden vervoerd. Een temperatuurbereik van 150 graden Celsius, behoort tot de mogelijkheden. Een duurzaam product wat ook wordt gebruikt in verschillende industrieën, offshore, agricultuur en de mechanisatiemarkt. Een functioneel artikel wat QSP products in ruime voorraad in het assortiment heeft.

RVS slang

De lichtgewicht slang

Bovenstaand product is ook verkrijgbaar als lichtgewicht slang. De nylon buitenmantel zorgt voor een exemplaar wat qua gewicht zeker de helft minder is. Het RVS koord zorgt, net als bovenstaande slang, voor de garantie dat hoge druk kan worden doorstaan.

QSP brandstofslangen

De brandstofslang/olieslang RVS mantel met een doorsnede van 28 mm, is met RVS omwikkeld en één van de beste producten welke is bestand tegen corrosie en slijtage. Je vindt deze slang in de webshop. De RVS omwikkeling zorgt voor de juiste versterking en geeft de slang veel functionele mogelijkheden.

Industrie

QSP products

QSP products heeft zich altijd in de race wereld begeven. Race en rally producten worden nog steeds verkocht. Echter door zich meer op andere markten te begeven, zoals industrie en agricultuur, is er een mooi klantenbestand opgebouwd. De agrarische sector, de maritime hoek en de industriële branche behoren tot de grote klantenkring van QS. De productlijnen zijn uitgebouwd naar wat ze nu zijn. Een breed en diep assortiment per bedrijfstak, welke eigenlijk altijd op voorraad is. Kijk voor alle informatie op de website en doe je bestelling op simpele wijze online. Your text to link…