Tips voor je interieur

Wil jij je interieur graag afmaken met een blikvanger, maar weet je nog niet zo goed wat die blikvanger dan moet zijn? Dat is een heel erg herkenbare situatie. We helpen je daar graag een handje bij! Het is namelijk een van de leukste dingen om te doen wanneer het om interieur gaat; zo’n blikvanger uitzoeken. Bekijk hieronder onze inspiratie, zodat je hopelijk een beter idee krijgt van de blikvanger die jij gaat kiezen.

Zoek een bijzondere lamp

Er zijn lampen in vrijwel iedere denkbare én ondenkbare vorm, kleur of maat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hele grote XXL lamp met LED filament? Daar zul je ongetwijfeld opmerkingen over krijgen, en hij geeft ook nog eens bijzonder warm licht. Hierbinnen heb je ook ontzettend veel keuze, dus wanneer je een grote en bijzondere lamp zoekt is er altijd wel eentje die bij je wensen past.

Kies voor kunst

Kunst is natuurlijk ook ontzettend breed. Veel mensen denken hier niet over na, omdat zij geen verstand hebben van kunst. Dat geeft echter helemaal niets! Het draait maar om één ding en dat is dat jij het mooi vindt. Ga dus eens kijken welke schilderijen, beelden of andere vormen van kunst jou aanspreken en zoek op het internet naar meer kunst die daarop lijkt. Voor je het weet wordt je ergens verliefd op en zet je dat middenin je woonkamer; missie geslaagd.

Een vintage meubel

Juist nu, in een tijd waarin mensen vaak voor hout, warme kleuren, maar ook strakkere designs kiezen, is een vintage meubel een fantastische toevoeging aan je interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hele oude piano, of een grote houten zeemanskist? Er zijn allerlei toffe, vintage meubels die je kunt vinden op bijvoorbeeld marktplaats of bij de dump. Ga dus eens op zoek, wie weet vindt je iets moois!