Twintrailer kopen, iets voor jou?

kovdberg

Ben jij op zoek naar een handig en goede transporter? Neem dan een kijkje op Ko van Den Berg. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment aan transporters en aanhangwagens. Ze hebben hier een hele fijne transporter die in combinatie is met een kipper. Deze twintrailer kopen kan nu online en in de winkel. Deze trailer heeft een paar hele goede voordelen en daarom is dit een goede keuze om aan te schaffen. Deze transporter is uniek in zijn soort. Het is een combinatie van een transporter en een kipper. Deze twintrailer maakt het mogelijk om verschillende materialen te laden, maar ook verschillende machines zeer gemakkelijk op de trailer te rijden.

kovdberg

Door een dubbel kantelsysteem heb je de mogelijkheid om te kippen of te kantelen. De oprijhoek in de transporter functie is 11 graden. Hierdoor kan je rollend materiaal, tot 2400 kg, comfortabel, snel en veilig er zo af laten rollen. De kiphoek is 55 graden. Door de kiphoek blijft er ook niets achter in de laadbak waardoor je ook niets vergeet.

De achterkant kan gebruikt worden als laadklep, maar heeft ook de mogelijkheid om open te draaien zoals een deur. En onder de transporter zit standaard steunpoten die automatisch de grond raken, dit zorgt voor de veiligheid en je kan het verder nooit vergeten.

Ben jij op zoek naar een goede twintrailer kopen? Neem dan een kijkje op de site of kom langs in de showroom in Utrecht.